Sluit je aan

Sluit je aan bij onze CBBD Community of word CBBD Netwerk Partner.

Circular Biobased Delta staat voor Vergroening, Versnelling en Verdienen. Wij informeren, inspireren en verbinden biobased business om de Groene Economie te versnellen. Heb jij ook interesse in circulair en biobased ondernemen? Dan nodigen wij je graag uit om aan te sluiten bij onze community.

Sluit je aan

Sluit je kosteloos aan bij onze unieke, biobased community! Hiermee maak je deel uit van een uniek ecosysteem met een netwerk van bedrijven, overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen dat zich inzet voor de groene economie. Met één gemeenschappelijk doel: de circulaire biobased economie te laten groeien.

Om je aan te melden, ontvangen wij graag informatie over jouw organisatie via onderstaand inschrijfformulier.

Procedure

Als we jouw aanmelding hebben ontvangen, word je toegevoegd aan de Community en aan ons interne data-bestand van organisaties die interesse hebben in biobased en circulair ondernemen. Dit data bestand gebruiken wij tweeledig: enerzijds ter kennisgeving van onze werkzaamheden en activiteiten via de e-mailnieuwsbrief. Anderzijds om mogelijke (keten-)samenwerkingen te identificeren en te faciliteren. Mochten wij aanknopingspunten zien voor mogelijke partner- of keten-samenwerkingen die de groene economie versnellen, nemen wij contact op. Binnen deze kaders zou ook een betaald lidmaatschap kunnen worden besproken in een van de (thema-)netwerken.

Type leden

  • Community (gratis)
  • Thematisch (e.g. Netwerk Chemisch Recyclen, CHAPLIN)
  • Strategische partners (Raad van Toezicht)