Lees verder
B&E Reiniging

B&E Reiniging uit Yerseke voortaan dealer van de duurzame hydrofobeermiddelen van Impershield Europe. Daarover hebben beide bedrijven een overeenkomst gesloten. De waterafstotende middelen Stoneseal en Bioseal van Impershield beschermen minerale oppervlaktes tegen vuil, vocht en UV en hebben een 100% natuurlijke samenstelling. B&E Reiniging wordt de eerste dealer voor de regio Zeeland en omstreken.

Hydrofoberen is het waterafstotend maken van bijvoorbeeld een gevel, terras of vloer. Impershield Europe levert uit Mexico afkomstige hydrofobeermiddelen: deze producten zijn nieuw voor de Europese markt, en beschermen bovendien tegen vuil en UV. Ze zijn door hun natuurlijke samenstelling niet milieubelastend, daarnaast zijn ze arbovriendelijk

Impershield zoekt partners voor het toepassen van de hydrofobeermiddelen, en dan met name de productlijnen Stoneseal en Bioseal. “In B&E Reiniging in Yerseke hebben we zo’n partner gevonden”, vertelt Walter Warmerdam, directeur van Impershield. “Op basis van gezamenlijke ambities hebben we besloten om intensiever samen te werken. Daarmee willen we de biobased hydrofobeermiddelen van Impershield tot Europese standaard maken.”

B&E Reiniging is een jong en innovatief reinigingsbedrijf en is de eerste dealer van Impershield voor de regio Zeeland en omstreken. Eduard van Oeveren, directeur B&E Reiniging: “Klanten verwachten van ons dat we zo duurzaam mogelijk werken. Daarom waren we zeer geïnteresseerd in de producten van Impershield. Die producten hebben volgens ons enorme potentie. Daarom hebben we besloten dealer te worden.”