Lees verder
Ondernemers kunnen in deze uitdagende tijden wel wat hulp gebruiken. De coronasituatie is namelijk ideaal om bedrijven eens goed door te lichten, duurzame plannen te maken voor de toekomst en deze ook daadwerkelijk uit te voeren.
Redactie / Breda

Misschien ligt er al tijden een project op de plank rondom biocirculaire innovaties, duurzaamheid of de energietransitie. Maar waar te beginnen? HBO-studenten staan tegelijkertijd te springen om hun actuele kennis toe te passen in praktijkprojecten, bijvoorbeeld tijdens  met uitzicht op een baan.

De Green Chemistry Campus, Circular Biobased Delta en het Centre of Expertise Biobased Economy (CoE BBE) van Avans Hogeschool en HZ University for Applied Sciences brengen op dinsdag 13 april 2021 vraag en aanbod bij elkaar. Ondernemers en studenten kunnen informatie uitwisselen en elkaar laagdrempelig ontmoeten tijdens ‘speeddates’.

Het initiatief maak deel uit van het Learning Communities project. Dit is een gezamenlijk project van Green Chemistry Campus, Circular Biobased Delta, CoE BBE, Regio West-Brabant, de Rabobank en Port of Moerdijk, in samenwerking met Provincie Noord-Brabant en REWIN.

Dit event stond op 5 november 2020 gepland maar we moesten concluderen dat er te weinig stageplaatsen beschikbaar waren om ons Green Matchmaking event succesvol door te laten gaan. Daarom hebben we besloten om het te verplaatsen naar dinsdag 13 april 2021. In het eerste kwartaal van het nieuwe jaar volgt nieuwe informatie over de agenda en de locatie: (deels) fysiek of virtueel.

Beeld: Syda Productions/Shutterstock