Lees verder
Aldert kwam Circular Biobased Delta versterken vanaf juli 2016. Hij werd projectleider van ons programma Redefinery: Bioraffinage van Lignocellulose houdende reststromen uit de land- en bosbouw. Aldert had toen al zijn eigen bedrijf, genaamd 'VAN DER KOOIJ Clean technologies'.

Zijn ruime ervaring in project management en ‘Clean technologies’  had hij onder andere opgedaan als medewerker en projectleider bij bedrijven als Royal Haskoning DHV en het RIZA (Rijksinstituut voor Zuivering van Afvalwater). Aldert was, vanuit zijn bedrijf, een veelgevraagd deskundige bij zowel private als publieke projecten op het gebied van milieutechnologie, afval(water)zuivering en reststromen.

Aldert heeft vanaf het begin van de Biobased ontwikkelingen zich ook in onze Delta regio ingezet en waardevolle bijdragen geleverd aan het in kaart brengen van agro-reststromen, ons Redefinery bioraffinage programma, ons Chaplin biobitumen programma en vergisting onder druk met Bareau technologie. Zijn inbreng in deze programma’s was door zijn indrukwekkende technische kennis en inzicht groot, zelfs essentieel.

Met zijn positieve kijk op het heden en zijn tomeloze energie heeft Aldert ons allen en ook zichzelf geholpen om te groeien richting de toekomst. Met zijn enthousiasme, gestructureerdheid en degelijkheid hielp hij anderen zich te ontplooien.

Helaas is Aldert te jong gestorven. Ik zal zijn gedrevenheid, creativiteit, jovialiteit en vriendschap missen.

Rop Zoetemeyer