Lees verder
Alle biobrandstoffen ten spijt, is fietsen nog steeds de meest duurzame wijze van vervoer. En nog leuk ook! Zeker op zaterdag 27 oktober, want dan organiseren partijen in de Biobased Delta de Biobased Fietstocht: een tocht van 120 kilometer vanuit de Bioprocess Pilot Facility in Delft naar de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom.
Redactie / Delft

Iedereen die werkzaam is in de biobased economie, in de breedst mogelijke zin van het woord, kan meedoen. Een vereiste is wel dat de deelnemers langere tijd een flink tempo kunnen volhouden, want de gemiddelde snelheid zal op zo’n 30 km/u liggen.

De tocht start om 10.00 uur in Delft en de aankomst in Bergen op Zoom is naar verwachting om 16 uur. Onderweg wordt een stop ingelast bij Port of Moerdijk. Bij dit rustpunt krijgen deelnemers de gelegenheid om een update van het huidige jaar en een vooruitblik op het volgende jaar te geven. Voor de lunch en taart wordt gezorgd.

De organisatoren hopen dat de Biobased Fietstocht een traditie wordt, van waaruit ook nieuwe zakelijke relaties kunnen ontstaan. Aanmelden kan bij Roel Koevoets of Joop Groen. Ook spontane sponsorbijdragen zijn welkom!