Lees verder
Bergen op Zoom

Op 18 april vindt in Bergen op Zoom de derde editie plaats van Natural Fibertastic. Het event heeft een internationaal karakter, omdat veel Europese partijen de Deltaregio weten te vinden voor onderzoek en prototype-ontwikkeling. Tijdens NFT2019 ligt de nadruk op technologische vooruitgang en de terugkoppeling van gerealiseerde show-/businesscases. Ook staan we stil bij cross-overs met lopende initiatieven en hoe we elkaar kunnen versterken bij opschaling, marketing en design aspecten.

’s Ochtends is er een biobased bus-safari langs biobased infra projecten en initiatieven in de regio, parallel vinden er 3 sessies plaats; Tiny house, Biobased isolatie materialen in transitie en het matchmaking event van Grenzeloos biobased onderwijs. Het event is toepassingsgericht met een plenair middag programma, deze wordt geopend door de burgemeester van Bergen op Zoom, Dr. Frank Petter. De key-note speaker licht de CO2 reductie door biobased ontwikkelingen toe, er is een vezel college, (grote) bedrijven en start-ups nemen het podium om hun ambities, uitdagingen en ontwikkelingen te delen. Gedurende de dag is er een uitgebreide innovatie markt, oproepen en vragen kunnen aan het grote publiek geveild worden, er is ruimte voor networking en niet te vergeten de NFT2019 award!

Wilt u het uitgebreide programma en uitnodiging ontvangen? Stuur dan een mail naar welcome@natuurvezelapplicatiecentrum.eu