Lees verder
Over de grenzen van sectoren kijken om nieuwe combinaties te maken, productiesystemen aan te passen en het gebruik van vernieuwende producten aan te wakkeren. Daarover ging de bijeenkomst Dare2Cross: Beauty and the Biobased / Matching supply & demand. De video-impressie van deze bijeenkomst staat nu online.
Redactie / Den Haag

Zo’n tachtig deelnemers uit diverse sectoren en ketenposities schoven op 30 november in Den Haag aan in het provinciehuis Zuid-Holland, om op een andere manier te kijken naar concrete businesscases: het duurzaam verbouwen van het provinciehuis, de vervanging van fossiele bitumen in asfalt door biobitumen, het verbinden van land- en tuinbouw met de afzetmarkten voor natuurvezels, afstemming tussen vraag en aanbod van gerecycled en/of biobased plastic voor 3D printen en de ontwikkeling en opschaling van bioplastic uit de afvalwaterzuivering (PHA).

Bekijk de video-impressie van Dare2Cross, inclusief interviews met deelnemers, op ons YouTube-kanaal. Lees ook het artikel over van de bijeenkomst op Agro&Chemie.