Lees verder
We zijn per direct op zoek naar een communicatie student die graag wil leren en ervaring op wil doen in een dynamische stichting met een prachtig doel: het versnellen van de transitie richting een circulaire biobased economie. Met als doel om minder fossiele grondstoffen in te zetten en CO2 uitstoot te reduceren in lijn met de klimaatdoelen.

Volg jij momenteel een HBO- of WO-opleiding op het gebied van Marketing en/of Communicatie en vind je het leuk om creatief bezig te zijn met (online) content? Dan is de Stichting Circular BIobased Delta op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Stichting Circular Biobased Delta werkt aan een prachtig doel: het versnellen van de transitie richting een circulaire biobased economie. Om minder fossiele grondstoffen in te zetten en CO2 uitstoot te reduceren in lijn met de nationale klimaatdoelen. Dit doen wij onder andere door projecten en netwerkbijeenkomsten te initiëren en (keten)samenwerkingen te faciliteren.

Wat ga je doen?

Ons regionale netwerk is uniek en groeiende en daar hoort een inspirerende en informatieve website bij. Binnenkort lanceren we een nieuwe versie van de website en daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Met name op het gebied van content marketing in de breedste zin van het woord, zoeken we een proactieve, gezellige teamspeler die graag gedreven en zelfstandig aan de slag gaat met teksten, publicaties en info-graphics. Zo proberen we iedere maand weer het meeste uit onze online artikelen te halen; op de website, social media en de nieuwsbrieven. Ook organiseren wij maandelijks webinars en netwerkbijeenkomsten, waar jouw communicatietalent goed van pas komt.

Wat verwachten we van jou?

  • Je vindt het een uitdaging om complexe content te vertalen in creatieve en aansprekende concepten.
  • Je bent een kei in plannen en organiseren
  • Je bent thuis in online marketing- en/of communicatie
  • Je hebt een vlotte pen, het liefst ook Engelstalig.
  • Je bent zelfstandig en flexibel
  • Je kunt omgaan met vrijheid
  • Beschikbaar per september voor minimaal 24 uur per week

Ben jij de communicatie topper die we zoeken en per september beschikbaar om, voorlopig vanaf je thuiswerkplek, mee te draaien? Dan helpen wij je graag om relevante ervaring op te doen en je netwerk uit te breiden in de economie van de toekomst: de groene economie. Indien we weer fysiek naast elkaar kunnen werken, wordt je standplaats Breda of Bergen op Zoom. Wij bieden een stagevergoeding tussen de 300,- en 400,- euro per maand, afhankelijk van je opleiding, bij een full time dienstverband.

Interesse? Neem dan contact op via circular@biobaseddelta.nl

Over de Circular Biobased Delta

Om uitputting van natuurlijke rijkdommen te voorkomen en negatieve gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan is een transitie noodzakelijk naar een duurzame, CO2 neutrale economie waarin fossiele grondstoffen een minder grote rol spelen. Deels een circulaire biobased economie dus. Dit kunnen we realiseren als bedrijven, overheden en kennisinstellingen nauw met elkaar samenwerken. Stichting Circular Biobased Delta versnelt de transitie richting een circulaire biobased economie door projecten te initiëren en bedrijven te inspireren richting vergroenen en verdienen.

Meer informatie op: www.deltacommunity.nl en www.biobaseddelta.nl