Lees verder
We zijn per direct op zoek naar een communicatie student die graag wil leren en ervaring op wil doen in een dynamische stichting met een prachtig doel: het versnellen van de transitie richting een circulaire biobased economie. Met als doel om minder fossiele grondstoffen in te zetten en CO2 uitstoot te reduceren in lijn met de klimaatdoelen.

Wij willen ons platform voor en netwerk van ondernemers, start-ups tot grootbedrijf, bouwen en uitbreiden. Dit doen we onder andere door content te creëren en te delen via onze communicatiekanalen, zoals social media, onze nieuwsbrief en website. En door regelmatig inspirerende events te organiseren en te promoten.

Als communicatie topper toon je initiatief en ben je een kei in plannen en organiseren. Je vindt het een uitdaging om complexe content te vertalen in creatieve en aansprekende concepten. Je bent thuis in online marketing- en communicatie en hebt een vlotte pen, het liefst ook Engelstalig.

Ben jij wekelijks minimaal 16 uur beschikbaar om, voorlopig vanaf je thuiswerkplek, mee te draaien in ons team bestaande uit een marketing- & communicatiemanager en een community manager? Dan helpen wij je graag om relevante ervaring op te doen en je netwerk uit te breiden in de economie van de toekomst: de circulaire biobased economie. Indien we weer fysiek naast elkaar kunnen werken, wordt je standplaats Breda of Bergen op Zoom.