Lees verder
Om de prille eerste fase van gezamenlijk innoveren in de biobased sector op gang te brengen, heeft Biobased Delta begin 2016 het nieuwe stimuleringsprogramma ‘BioBooster’ opgezet.
Breda

Freek van den Heuvel van REWIN benadrukt dat BioBooster uitsluitend bedoeld is voor ondersteuning van de allereerste stappen in een samenwerkingstraject: ‘Binnen het business development programma van Biobased Delta proberen we bedrijven die willen innoveren aan elkaar te koppelen. Je kunt dan nog geen financiële commitment van ondernemers verwachten. Terwijl het soms wel nodig is om vooraf inhoudelijke externe expertise in te schakelen, om een plan te schrijven, een aanvraag in te dienen voor een innovatietraject of een verkennende labproef of test te doen. Met BioBooster geven we de ondernemers een duwtje in de rug, zodat ze meteen meters kunnen maken. Op die manier zorgen we ervoor dat de innovatie in samenwerkingsverband sneller van de grond komt.’

Met het BioBooster-programma is in totaal 240.000 euro gemoeid. Partners hierin zijn de Provincie Noord-Brabant, REWIN, BOM en InnovatieLink.

Zie ook: BioBooster steunt agro & chemie ondernemers