Lees verder

Het stimuleren van de Biobased Economy is een uitgesproken speerpunt van de Rabobank Breda en zij neemt andere Rabobanken in de omgeving daar zoveel mogelijk in mee. CoE BBE verzorgt in dat kader een tweetal masterclasses en neemt daarin bestuurders, commissarissen en klanten mee in alles rondom Biobased en Circulair.

Maandag 20 mei begon Bas Koebrugge, projectleider bij CoE BBE de masterclass speciaal voor jongeren met een algemene introductie in de Biobased Economy. Maurits Dorlandt, docent-onderzoeker, vervolgde met een uitleg over hoe een ‘Life Cycle Assessment’ helpt met het meten van milieu-impact. De avond werd afgesloten door Willem Böttger, lector Biobased Bouwen, met de voordelen van biobased bouwmaterialen en hoe deze nu al kunnen worden toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

“De Rabobank is voor ons een belangrijke partner in het stimuleren van innovatieve, biobased ideeën”, aldus Bas Koebrugge. “Door het geven van deze masterclasses brengen we onze kennis verder en vergroten we het biobased bewustzijn. Een echte win-win situatie.”

Ook geïnteresseerd in de masterclass Biobased Economy? We komen graag bij u langs!

Het magazine – de Biobased Update kunt u in PDF  downloaden.