Lees verder
Des Moines

Biobased Delta en de Green Chemistry Campus hebben samen de organisatie van het Holland Paviljoen op zich genomen voor een strategische beurs van Industriële biotechnologie in de VS. Met een zestiental bedrijven en organisaties gaan ze naar Des Moines, Iowa voor het World Congress on Industrial Biotech dat van 8-11 juli wordt gehouden. De volgende bedrijven zijn onder andere van de partij: Provincie Zuid-Holland, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Innovation Quarter, Havenschap Moerdijk met Fieldlab Pyrolyse, Port of Rotterdam, Bioprocess pilot facility en Biotech Campus Delft.

Biobased Delta en de Green Chemistry Campus hebben samen met het Nederlandse consulaat in Chicago voorafgaand aan de activiteiten in Iowa een bezoek geregeld aan buurstaat Nebraska. Daar zal op maandag de Blair campus worden bezocht van Cargill.

Vanuit Biobased Delta nemen Marcel van Berkel, Ellen Richter (coördinator) Manon Baartmans en Willem Sederel deel. Corné van Loenhout vertegenwoordigt de Green Chemistry Campus.