Lees verder
Deze week zijn we opgeschrikt door het bericht dat een van onze grote biobased vrienden van het eerste uur zeer onverwachts is overleden.
Willem Sederel

‘Het is niet te bevatten dat Ronalds hart in zijn slaap is opgehouden met kloppen.  We zullen hem ontzettend missen, maar hij blijft voor altijd in ons hart’ staat heel treffend op de rouwkaart.  Want Ronald was niet alleen een zeer vriendelijke en plezierige collega, maar ook actief, ondernemend, competent en hij was aangenaam gezelschap. Zoals twee jaar geleden in Straubing, in Beieren bij het Biopolymere Congres en Beurs.  We hebben samen de Biobased Delta desk bemand.

Ronald was met de auto gekomen, want hij had altijd grote toepassingen bij zich. Dit keer onder andere twee versies van de biobased vangrail. “Going beyond the power point” is een gevleugelde uitdrukking binnen Millvision en het Natuurvezelapplicatie Centrum waar Ronald samen met zijn businesspartner Leon Joore leiding aan heeft gegeven.  Voor mij persoonlijk zal ik de feestelijke opening van het Natuurvezelapplicatie Centrum in 2014 nooit vergeten.  Ik heb nog een oude foto gevonden waar we beiden opstaan bij de onthulling van het logo.

Ronald van der Plas

Met Ronald samen iets doen was altijd leuk, ontspannen, Brabants gezellig.  Het is niet te bevatten dat deze grote, sterke man er niet meer is. We zullen hem inderdaad ontzettend missen, maar hij blijft altijd in ons hart.

Wij wensen zijn vrouw Karin, kinderen en familie veel sterkte en kracht bij het verwerken van dit enorme verlies. We leven mee met de Millvision en Natuurvezelapplicatie Centrum collega’s bij het verwerken van het verlies van hun directeur.

Willem Sederel

Voorzitter Circular Biobased Delta