Gemeente Bergen op Zoom Bergen op Zoom

In Zuid-West Nederland is er een concentratie van agrarische en chemische bedrijven die meetelt in Europa. In Bergen op Zoom zie je dat terug. Voor de ondernemingen die zich nu toeleggen op productieprocessen met groene grondstoffen, liggen de kansen voor het oprapen.

Impuls Zeeland Vlissingen

Impuls Zeeland biedt een snelle ingang naar alles wat ondernemers in Zeeland verder brengt, zoals marktinformatie, bedrijfskundige support en de juiste contacten.

Innovation Quarter Den Haag

InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland.

Provincie Noord-Brabant 's-Hertogenbosch

De provincie wil het Brabantse milieu schoon en gezond houden. Om dat te bereiken stelt de provincie regels op en wordt duurzaam gebruik van de leefomgeving gestimuleerd.

Provincie Zeeland Middelburg

Het provinciebestuur zet in op economische ontwikkeling, groei en innovatie van Zeeland.

Provincie Zuid-Holland Den Haag

De provincie zet zich in voor een veilige en leefbare omgeving voor haar inwoners. In een goed milieu hebben inwoners voldoende ruimte voor ontspanning en recreatie.

REWIN West-Brabant Breda

REWIN, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van/voor West-Brabant, initieert en stimuleert innovatie en ondersteunt bij bedrijfsvestiging in de speerpuntsectoren agrofood/biobased economy, logistiek en hightech maintenance.

Curio Etten-Leur

Curio, dé beroepsopleider van de regio

Curio excelleert in goed en aantrekkelijk voorbereidend beroepsonderwijs (vmbo) en beroepsonderwijs en training (mbo en educatie). Met zo’n 22.000 leerlingen en studenten en ruim 2000 medewerkers op 55 locaties zijn wij dé beroepsopleider in de regio, die het leven lang studeren faciliteert.

 

ZLTO 's-Hertogenbosch

ZLTO is een vereniging van 14.500 boeren en tuinders in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland en staat voor de continuïteit van de land- en tuinbouw en de toekomst van hun leden.