Impershield Europe B.V.

Bio-polymerenproducent Impershield levert producten en toepassingen op basis van natuurlijke polymeren voor de bescherming van natuur- bak- en betonsteen en natuurlijke acrylvervangers aan de verfindustrie, verpakkingsindustrie en de bouw. Plantaardige harsen en oliën en kennis van de Maya’s vormen de basis voor de producten. De combinatie van productontwikkeling in Mexico en toegepast onderzoek in Europa, zorgt voor continu innoveren en uitbreiden van het aanbod aan beschikbare producten.

ABC Board Company Nunspeet

Wij bouwen fabrieken waarin wij van verschillende biomassastromen, een hoogwaardig eindproduct maken: Ecoboards.

ABO Milieuconsult B.V. Goes

ABO-Milieuconsult BV is de Nederlandse dochteronderneming van ABO-Group, gevestigd in België. ABO-Group ontwikkelt adviesbureaus op het vlak van milieu-, bodem-en geotechniekstudies in West-Europa.

Abstraction Rhoon

Abstraction biedt strategisch advies, en biedt expertise wanneer u bio-based investeringen overweegt.

Adbrevio Deventer

We support our customers in every phase of a biobased project, from orientation to exploitation, for (turn-key) installations on an industrial scale and laboratory tests.

AE3 Yerseke

AE3 geeft advies, of ontwerpt methoden, om water van gewenste kwaliteit te verkrijgen door een sturing van ecologische processen via fysische, chemische en biologische factoren.

Advanced Waste Water Solutions

Advanced Waste Water Solutions ontwikkelt, past toe en bouwt innovatieve afvalwatertechnologie voor industrieel afvalwater en rioolwater.

Aiforo Breda

AIFORO werkt aan oplossingen die leiden tot een duurzamer gebruik van water, grondstoffen en energie. AIFORO geeft niet alleen advies, maar wil ook zelf nieuwe ontwikkelingen op gang brengen.

Algae Food & Fuel

Algae Food & Fuel ontwikkelt, bouwt, verkoopt, installeert en beheert bioreactoren voor algenproductie.

AlgaeRithm Bergen op Zoom

AlgaeRithm richt zich op het winnen van kleurstoffen uit algen, door middel van licht. De duurzaam verkregen kleurstoffen zijn geschikt voor meerdere toepassingen.

AllPaper B.V. Didam

Naast dat AllPaper papier levert aan laboratoria, ontwikkelt het ook samen met papierfabrieken nieuwe soorten papier.

Alpha-enzymes Oosterhout

Alpha-enzymes produceert enzymen, waarbij het gaat om enzymsystemen zoals die voorkomen in micro-organismen. Ook richt het bedrijf zich op analyses, de productie van biochemicalieën en bioplastics.

AM coatings BV Ede

AM coatings BV houdt zich bezig met het ontwikkelen van antibacteriële toepassingen voor verf en coating.

Appkuns Oosterhout

Appkuns houdt zich bezig met kunststof productontwikkeling en fabricage. Het spuitgieten gebeurt biobased.

Architecten Alliantie Goes

De Architecten Alliantie werkt kostenbewust en eerlijk. Ook op het gebied van duurzaamheid.

ARDEE B.V. Bergen op Zoom

ARDEE B.V. beschikt als technisch ingenieursbureau over de kennis om organisaties binnen de biobased keten te ondersteunen bij zowel het ontwerp als de realisatie van technische installaties.

Arjazon Uienhandel B.V.

Arjazon Uienhandel B.V., verhandelt, sorteert en verpakt uien. Het bedrijf verzamelt uienpellen, een restproduct van het sorteerproces, en levert die als biomassa aan vergistingsbedrijven.

Arkema Vlissingen B.V. Ritthem

De Arkema activiteiten zijn georganiseerd in drie segmenten, hoge Performance Materials, industriële specialiteiten en Coating oplossingen.

ATWORKSOLUTIONS Klundert

ATWORKSOLUTIONS coacht ondernemers naar een volgende fase in het ondernemerschap. gesprecialiseerd in vernieuwen van het businessmodel en verduurzamen van de organisatie.

Basagro Oudenbosch

Wij leveren diverse afdekmaterialen ter voorkoming van mos en onkruid groei, ook leveren wij biologische middelen tervoorkoming van ziekte en plagen.

Bato Plastics B.V. Zevenbergen

Bato Plastics is producent en leverancier van een breed assortiment tuinbouwartikelen, kunststof verpakkingen. Daarnaast vervaardigen wij spuitgietproducten voor derden van 1 tot 6.000 gram.

Baytom Benelux Amsterdam

Baytom Benelux levert frituur olie inzamel machines voor inzamelen van olie van consumenten. analyze echtheid olie, beloning met munten/karten, binnen en buiten modellen

BCON Energy Systems Sint-Annaland

BCON Energy Systems wil meebouwen aan een leefomgeving waarin minder energie wordt gebruikt en meer energie wordt opgewekt uit natuurlijke bronnen.

Bewagroep Moerdijk Moerdijk

Bewagroep richt zich op de productie van groene energie. Het bedrijf dat doet met vier onderdelen: recycling, vetveredeling, diervoederbewerking en tankruimte.

Bicore Services B.V. Eindhoven

Bicore is een adviesbureau wat zich bezig houdt met bedrijven die BioBased producten en diensten willen gaan aanbieden.

Bio Base Europe Coöperatie Terneuzen

Bio Base Europe is een initiatief vanuit zowel Europa, Nederland als Vlaanderen. Het project moet innovatie, duurzaamheid en economische groei binnen de samenleving doen versnellen.

Bio Futura Rotterdam

Bio Futura is importeur, groothandel en webshop in duurzame disposables en verpakkingen. Wij leveren biologisch afbreekbare verpakkingen & disposables volgens de Europese composteringsnorm EN 13432.

Biocol Eindhoven

Biocol brengt projecten en ideeën op het gebied van bio-binders, bio-polymeren en vezels tot realisatie. Biocol is een innovatieve joint-venture waarin ruim 20 jaar expertise samenkomt.

Biogolf B.V. Woerden

Biogolf presenteert NatureSX, een 100% biologisch afbreekbare golfbal. Professionele Nederlandse golfers hebben na tests geconcludeerd dat deze bal ‘zo goed als een normale golfbal’ is.

Biomassa.eu

Biomassa.eu is een site die vraag en aanbod op het gebied van biomassa bij elkaar brengt.

BiomassaConsult Den Haag

BiomassConsult ondersteunt organisaties die kosten willen besparen op hun energierekening door het gebruik van duurzame biomassa.

BioMoer Energie B.V. Moerstraten

BioMoer Energie B.V. is een producent van duurzame energie: groene stroom en warmte (heet water). Door het vergisten van reststoffen wordt biogas geproduceerd.

BioTorTech B.V. Bergen op Zoom

BioTorTech BV levert technologie en expertise op maat voor bedrijven die biomassa willen valoriseren.

BMD Advies Tilburg

Al sinds 1990 kunnen bedrijven vertrouwen op de duurzame ondersteuning van BMD Advies Zuid-Nederland.

Bouwboulevard.com

Bouwboulevard.com is een nieuw concept, het is een virtuele beurshal voor duurzame bouwmaterialen en duurzaam bouwen.

Bouwcenter LOGUS Ritthem

LOGUS is een groot- en detailhandel in bouw- en afbouwmaterialen en levert diverse biobased bouwmaterialen. Met ons massief houten Steko bouwsysteem maken we biobased bouwen concreet.

Bouwpuur B.V.

Bouwpuur B.V. is importeur van het onverlijmde, massieve houtbouwsysteem NUR-HOLZ.

C-Max Technologies B.V.

C-Max Technologies B.V. levert nieuwe materiaaltechnologieën voor de ontwikkeling van bouwmaterialen op basis van plantaardige en/of houtachtige vezels.

CatchBio The Hague

CatchBio verwerkt de verschillende componenten in biomassa (cellulose, hemi-cellulose, lignine, eiwitten en oliën) tot brandstoffen, chemicaliën en farmaceutische producten.

CE Delft Delft

CE Delft is een onafhankelijk onderzoek en advies bureau op het gebied van energie, transport en grondstoffen. Wij ondersteunen overheden, NGO’s en bedrijven om structurele veranderingen te realiseren.

Clean Minerals Bio Energy B.V. Esbeek

Clean Minerals Bio Energy B.V. houdt zich met name bezig met het verwerken van mest- en maisafval.

Cleanmaster Biolux Goes

Cleanmaster Biolux v.o.f. is dé service groothandel met al ruim 17 jaar een uitstekende reputatie op het gebied van ecologisch verantwoorde bedrijfshygiëne.

Colsen Groep Hulst

Colsen is sinds 1989 actief in de milieusector en voert projecten uit op het gebied van o.a. afvalwaterzuivering, vergisting, riolering, procestechniek, luchtbehandeling, bodemonderzoek en -sanering.

Comgoed Dirksland

Comgoed Biomassa is een in- en verkoop bedrijf van biomassa zoals houtpellets, houtchips en geshredderd groen.

CompanyTuning Helmond

CompanyTuning werkt voor bestaande bedrijven. Bedrijven die hun processen al georganiseerd hebben, maar die op zoek zijn naar verbetering. We tunen het bedrijf en brengen medewerkers op dezelfde golflengte, maar ook het bedrijf en de markt of de eigenaar en de opvolger. Dat is precisiewerk, wat vraagt om ervaring en haast ambachtelijk vakmanschap.

Cosun Food Technology Centre (CFTC) Dinteloord

Cosun Food Technology Centre (CFTC) is het kennis- en expertisecentrum van Royal Cosun. CFTC creëër waarde te creëren uit de grondstoffen die de Cosun bedrijven verwerken.

Cradle Crops Westdorpe

Cradle Crops is een Nederlandse pionier met als doel het creëren van een markt voor Miscanthus Giganteus, oftewel olifantsgras en andere vezel- en Biobased gewassen in Nederland en België.

Crustell B.V. Alphen aan den Rijn

Crustell ontwikkelt en verkoopt duurzame, innovatieve producten op basis van herwonnen grondstoffen uit de levensmiddelenindustrie.

Cubicco Bergen op Zoom

Cubicco ontwerpt en maakt op dit moment onder meer The Cube. Een eigentijdse vorm van behuizing, die voorziet in de commerciële en persoonlijke behoefte aan tijdelijk en (semi-) permanente ruimte.

De Heer land en water B.V. Polsbroek

De Heer land en water is al ruim 25 jaar actief in Midden en West Nederland op het gebied van Baggeren en Groenvoorziening in de ruimste zin van het woord.

De Innovatiefabriek BV. Etten-Leur

De Innovatiefabriek BV adviseert, stimuleert en ondersteund bij innovatieprocessen van bedrijven en regio’s op een breed gebied. Met veel kennis en ervaring in de biobased economy.

De Wit Plastic BV Rucphen

De Wit Plastic is onderdeel van De Else Groep BV legt zich toe op het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogwaardige kunststof spuitgietproducten en – matrijzen.

Deep Arctic Water B.V. Made

Deep Arctic Water B.V. levert kasconstructies van 100 hectare, waardoor tuinders, viskwekers en veehouders in Aziatische kustgebieden onder Nederlands recht kunnen telen en verkopen.

Desch Plantpak B.V. Waalwijk

Desch Plantpak is ontwerper, producent en leverancier van innovatieve verpakkingen voor de internationale professionele tuinbouw op duurzame wijze met respect voor mens en milieu.

DRV Subsidie Advies Breda

DRV Subsidie Advies ondersteunt ondernemers met het zoeken en aanvragen van financiële ondersteuning bij hun innovaties.

Dutch Sustainable Development B.V. Wemeldinge

Dutch Sustainable Development B.V. is een adviesbureau dat actief is op het gebied van duurzame landbouw, de voedselverwerkende industrie en biobrandstoffen.

ECN (Energieonderzoek Centrum Nederland) Petten

ECN (Energieonderzoek Centrum Nederland) is een internationale topspeler in energie-innovatie. Met en voor de markt ontwikkelen wij kennis en technologie voor energie-duurzame huishouding.

Eco-Energy Oirschot BV

Eco-Energy Oirschot BV is een biogasinstallatie die biogas opwekt door middel van co-vergisting.

Eco-Point International B.V. Halsteren

Eco-Point houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van onderhouds- en reinigingsmiddelen.

EcoBoard Europe BV Delft

ECOBoards is een circulair biobased hoogwaardig gezonde plaatmateriaal, dat wordt gemaakt uit verschillende biomassastromen, zoals van stro bermgras, tuinbouw en snelle hergroei gewassen. Er komt geen hout aan te pas.

Ecofyt Oirschot

Ecofyt is ontstaan in 1994 en is daarmee het eerste Nederlandse bedrijf dat zich geheel gespecialiseerd heeft in helofytenfilters, de zeer natuurlijke wijze van waterzuivering.

EcoService Europe B.V. Oostburg

Wij verhandelen en transporteren alle soorten dierlijke mest, kunstmest, compost en champost, maar ook organische biomassa nevenstromen voor de alternatieve energieproductie.

EPZ Borssele

EPZ exploiteert een kolencentrale met biomassameestookinstallatie en een windpark. Veiligheid staat voorop bij alle handelingen, besluiten en overwegingen.

ETI-VTI de Vaan InstalTech&Comfort Zuiddorpe

Conceptueel en duurzaam ontwerp op het gebied van; -Elektrische installaties -Verwarmingsinstallatie (LaagTemp) -Duurzame eco-dak constructies (tbv Thermische en Elektrische energie-opwekking)

Evodos B.V. Raamsdonksveer

Evodos produceert industriële centrifuges voor het scheiden van deeltjes uit vloeistoffen. Evodos is actief in de algen- en oliemarkt.

Eye XD Breda

Eye XD produceert duurzame en hernieuwbare sieraden en accessoires. Het bedrijf streeft ernaar klanten zeggenschap te bieden over zowel het design als de eigenschappen van het product.

Fairway Group B.V. | BIOnyx.nl Ede

BIOnyx 100% biologische reiniging- & schoonmaakmiddelen, gebaseerd op de werking van enzymen.Schoon en Veilig voor Mens, Dier en Milieu. Voor informatie of suggesties, mail ons via info@bionyx.nl

Fargate Group

De Fargate Group ontwikkelt en levert, foto bioreactoren met een zeer hoge “Algae Growing Ralte”, Algen oogstsystemen, Alge(mix) systemen en nutrienten mixen t.b.v. marktgerichte eiwitprofielen.

Fire-Up International B.V. Oisterwijk

Als productie- en handelsbedrijf zijn wij al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het produceren en verkopen van kwalitatief hoogstaande vuurgerelateerde producten voor open haarden, kachels en barbecues.

Flexoclean Engineering B.V. Raamsdonksveer

Flexoclean Engineering B.V. richt zich op professionele reiniging voor de verpakkingsindustrie. Het is een “Centre of expertise” in de wereldmarkt van golfkarton en flexibele verpakkingen.

Franken Inox BV Borssele

Franken Inox BV ontwikkelt en produceert voornamelijk waterzuiveringcomponenten en schelpdier verwerkingsinstallaties.

FWa Drukwerk Zoetermeer

FWa Drukwerk is een middelgrote innovatieve drukkerij en enveloppenleverancier in Zoetermeer die haar relaties professionele ondersteuning biedt bij hun grafische activiteiten.

Gastreatment Services B.V. Bergambacht

Gastreatment Services B.V. levert installaties die biogas verwerken, zoals biogas-fakkels, -droger, -compressoren, -analysers en actief kool systemen voor H2S en siloxaan verwijdering uit biogas.

Green Chemistry Campus B.V. Bergen op Zoom

De Green Chemistry Campus levert faciliteiten en een netwerk aan biobased bedrijven, waardoor zij in staat zijn om hun ontwikkeling te versnellen.

Green Formula B.V.

Green Formula bestaat uit twee ondernemende groene bèta’s die met hun kennis van moderne natuurkunde, wiskunde, ICT en glastuinbouw, kwekers helpen zo duurzaam en efficiënt mogelijk te telen.

GreenHuus

GreenHuus is een verplaatsbare autarkische eco-lodge hotelconcept. Zij is volledig opgebouwd uit cradle to cradle & biobased materialen en wordt duurzaam & MVO gefaciliteerd.

GreenWavePlastics Bavel

Wij helpen bedrijven om duurzaam en winstgevend te ondernemen op basis van meer dan 25 jaar managementervaring.

Groenebouwmaterialen Heusden

Een complete ecologische bouwmarkt. U treft hier een prachtige collectie écht duurzame bouwmaterialen aan.

Heros Ecopark Terneuzen B.V. Sluiskil

Een groot gedeelte van het HEROS Ecopark Terneuzen is ingericht voor productie van duurzame energie. Er zijn onder andere een biodieselfabriek en een biovergistingscentrale gevestigd.

HGA Garden B.V. Goirle

HGA beschikt over een ruim assortiment kwaliteitsproducten voor het kweken en stimuleren van groei van allerlei soorten zaaigoed, stekgoed en planten.

Holag Achtmaal

Bij advies in het landelijk gebied helpt Holag uw ideeën te realiseren. Enkele voorbeelden waarbij wordt geadviseerd: plannen voor nieuw landgoed en wensen/projecten voor bestaand landgoed.

Holland Biodiversity B.V. Lisse

Holland Biodiversity levert planten en extracten in elke gewenste hoeveelheid aan o.a. de farmaceutische, agrochemische en cosmetische industrie voor screening, onderzoek en productontwikkeling.

iBasalt Solutions Zaamslag

Het doel van ons bedrijf iBasalt Solutions is kennisuitbreiding over innovatieve technologieën en producten op basis van basaltvezels.

INVEN Technology Benelux B.V. Breda

Wij zijn gespecialiseerd in betrouwbare, accurate, en gebruiksvriendelijke meettechnieken. We doen onder andere laboratorium- en in-line metingen bij de fabricage van papier en het zuiveren van water.

Isobionics B.V. Geleen

Isobionics Natural Ingredients focuses its activities on natural raw materials for the flavour and fragrance industry.

IsoBouw Someren

Met EPS (geëxpandeerd polystyreen) als basismateriaal voor onze isolerende bouwproducten zetten wij al jaren de trend in efficiënt en duurzaam bouwen.

Isovlas Oisterwijk BV Oisterwijk

Isovlas Oisterwijk bv is de marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van isolatieproducten die zijn gemaakt van vlas.

Jagran BV Hillegom

Jagran BV richt zich op de kweek van insecten voor de productie van feed, food of pharma producten. Door insecten te weken op laagwaardige bio-afval zijn de eindproducten zeer duurzaam.

Koncerna Dordrecht

Koncerna is een ervaren B2B-marketingadviesbureau met een groen en sociaal hart.

La Solitude V.O.F. Sint Philipsland

La Solitude kent drie bedrijfstakken, akkerbouw, schelpdierkweek en leghennen.

Modified Materials BV. Halsteren

Modified Materials Bv is een ingenieursburo gericht op productontwikkeling en kunststoftechniek.

Moerdijk Consultancy Waarde

Moerdijk Consultancy ondersteunt en begeleidt bedrijven bij de ontwikkeling en realisatie van projecten op het gebied van biomassa transitie en food processing.

Natural Plastics Heemskerk

Natural Plastics ontwerpt, produceert en vermarkt biobased producten voor de buitenruimte, zoals ondergrondse boomverankering, drainageslangen en sheets. Wij helpen uw buitenruimte te verduurzamen!

Nestaan Holland B.V. Tholen

Nestaan Holland B.V. is een producent van isolatiematerialen waaronder sinds kort bio-gebaseerde isolatiematerialen: de Arvenol ®-range.

Nettenergy Boskoop

Nettenergy wil het omzetten van biomassa naar energie en grondstoffen beschikbaar maken voor kleinschalige, lokale toepassingen.

NewFoss Uden

Van composteren naar raffineren. NewFoss ontwikkelt en bouwt bewerkingsmethodieken om biomassa (rest)stromen maximaal financieel en ecologische te verwaarden. (Eco piramide).

Nimaro Ageno Consult Amersfoort

Nimaro Ageno Consult is een innovatief advies- en onderzoeks- bureau gespecialiseerd in de creatie en ontwikkeling van ‘bio-based’ chemicaliën, halffabrikten en eindproducten.

NNRGY Crops B.V. Honselersdijk

Wij maken papier, bouwmaterialen en bioplastics uit Olifantsgras dat groeit op braakliggende grond in NL. Producten van hier!

North Seaweed Kapelle

North Seaweed levert gedroogd zeewier uit de Noordelijke wateren aan bedrijven. North Seaweed kan food- en feedgrade wieren leveren, maar zoekt ook nieuwe producttoepassingen voor zeewier.

Nova Lignum Zevenbergen

Wij produceren bouwmaterialen van plantenresten voor de geveltoepassing zoals potdekselplank, panelen, gevelleien, dakleien en rabatdelen.

NoWIT B.V. Oud-Beijerland

NoWIT introduceert een revolutionaire technologie (REnescience) voor de scheiding van huishoudelijk restafval.

NPSP BV Amsterdam

NPSP maakt duurzame, vezelversterkte kunststoffen voor bouw, design, mobiliteit en industrie. Samen met haar opdrachtgevers realiseert NPSP verrassend mooie oplossingen voor technische vraagstukken.

Oerlemans Plastics B.V. Genderen

Oerlemans Plastics B.V. produceert biologisch afbreekbare folies. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van zowel hernieuwbare als niet-hernieuwbare grondstoffen.

ORIO architecten Utrecht

ORIO architecten richt zich met name op organische en ecologische architectuur; van damp-open bouwen met natuurlijk isolatiematerialen in houtskelet bouw tot bouwen met strobalen en aardehuizen.

Pagter Innovations B.V. Roosendaal

Pagter Innovations B.V. is bezig om bestaande verpakkingsmaterialen voor snijbloemen te vervangen door biologisch afbreekbare (biobased) verpakkingsmaterialen.

Planty Pot B.V. Tilburg

Planty Potten worden gemaakt van reststromen uit de agrarische sector, namelijk afval van de aardappelindustrie.

Plastic Company B.V.

Plastic Company is een kunststofrecycler van alle thermoplastische kunststoffen waaronder biobased kunststof zoals PLA.

PRISNA Leiden

Het werkterrein van PRISNA is de extractie, fractionering, zuivering en chemische analyse van bio-actieve inhoudstoffen uit biomassa in algemene zin.

Pronafit Nature Products International B.V. Kaatsheuvel

Pronafit Nature Products International B.V. maakt natuurproducten voor land , tuinbouw en boomkwekerijen.

Rasenberg Holding B.V. Breda

Onze rol is het tot stand brengen van ketensamenwerking, het ontwikkelen van nieuwe duurzame technieken en trajecten en het verwerken van door derden ontwikkelde biobased producten.

Ro & Ad Architecten Bergen op Zoom

Het architectenbureau ontwikkelt ideeën om de maatschappij te vergroenen. Het bureau probeert in zijn projecten zoveel mogelijk biologisch afbreekbare materialen te verwerken.

Rodenburg Biopolymers Oosterhout

Rodenburg Biopolymers produceert korreltjes bioplastic op basis van aardappelzetmeel en zoekt naar toepassingen waarbij de eigenschappen van bioplastics een duurzaam voordeel oplevert.

Roem van Yerseke B.V. Yerseke

Roem van Yerseke B.V. doet onderzoek naar de mogelijkheden om voor de schelpdierkweek op het land in afvalwater gekweekte algen te gebruiken.

Rolsma Lijnolieverven B.V. Enschede

Rolsma Lijnolieverven B.V. is een ambachtelijk bedrijf waar kwaliteit en duurzaamheid van het verfproduct, mens, dier en natuur voorop staat.

Rubia Natural Colours Steenbergen

Producent van 100% natuurlijke kleurstoffen voor toepassing in tapijt, textiel, kleding, cosmetica, papier, bioplastics, etc.

Sagro Milieu Advies Zeeland B.V. 's-Heerenhoek

SMA Zeeland B.V. is een raadgevend bureau dat is gespecialiseerd in onderzoek, advies en ontwerp op het gebied van milieu en ruimte.

Seafarm B.V. Kamperland

Seafarm vist, verwerkt en exporteert mesheften en andere schelpdieren wereldwijd. Daarnaast heeft Seafarm de meest duurzame en energiezuinige tarbot kwekerij van Europa.

Soiltech Biezenmortel

Specialist in bodemgezondheid en plantvitaliteit.

Stichting Agrodome Wageningen

Stichting Agrodome is een onafhankelijk advies- en kennisorganisatie die zicht richt op de transitie van de bouw, naar een bouw gebaseerd op oneindige grondstoffen, met als speerpunt biobased bouwen.

STROOM Architecten Galder

STROOM architecten ontwerpt samen met de opdrachtgever met aandacht voor biobased, dampopen en nagroeibaarbaar bouwen en kenmerkt zich door maatwerk, duidelijke afspraken, dienstbaarheid en snelheid.

Synbra Technology B.V. Etten-Leur

Synbra Technology levert opschuimbare PLA korrels, genaamd BioFoam®. Dit schuim is vergelijkbaar met EPS (piepschuim), en heeft daarbij de voordelen dat het biobased en industrieel composteerbaar is.

T&F Handelsonderneming B.V. Oosteind

T&F Handelsonderneming B.V. is importeur van diverse producten voor de grond-, weg- en waterbouwsector. Zowel in kunststoffen als biogerelateerde producten voor bovengenoemde sector.

Tamatgreen Colijnsplaat

Tamatgreen maakt dieselmotoren geschikt voor het gebruik van pure plantaardige olie (PPO) als brandstof.

TBT Consultancy

TBT Consultancy staat voor The Biobased Transition. TBT helpt bedrijven en organisaties te profiteren van de opkomende biobased economy; een economie gebaseerd op groene grondstoffen.

TCE Gofour B.V. Stadskanaal

TCE GoFour is in korte tijd uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf dat groene producten en diensten over de hele wereld ontwikkelt en verkoopt.

Techno Force Solutions Geleen

Technoforce develops tailor made process solutions from scale-up studies at pilot plants to design, manufacturing & commissioning at industrial scale. Worldwide in close cooperation with customers.

The Bioplastic Factory Kamperland

Onze missie is het fabriceren en verhandelen van hoogwaardige producten, die gemaakt zijn van bioplastics. Dit bereiken we door het fabriceren en het leveren van disposables, durables en verpakkingen.

Tuinbouwontwikkelingsmaatschappij C.V. Rosmalen

De Tuinbouwbouwontwikkelingsmaatschappij C.V. (TOM) is een samenwerkingsverband tussen ZLTO en de Provincie Noord-Brabant.

Unipak B.V. Steenbergen

Unipak B.V. produceert verpakkingen voor de levensmiddelenindustrie. Op verzoek produceert Unipak honderd procent biologische producten gemaakt van mais-ingredienten.

UnitedGas Nederland B.V.

United Gas Nederland B.V. verhandelt biomassa en ontwikkelt methoden voor de verwaarding van reststromen door de verwerking tot biobased producten en duurzame energie.

Van Alphen B.V. Nes

Wij produceren biogas door organisch afval te vergisten.

Van Antwerpen Milieutechniek B.V. Borssele

Van Antwerpen Milieutechniek B.V. ontwikkelt en levert complete, duurzame en innovatieve waterzuiveringsinstallaties voor de AGF-industrie.

Van de Bilt zaden en vlas B.V. Sluiskil

Van de Bilt zaden en vlas B.V. heeft verschillende schakels van de vlasproductieketen onder één dak.

Van de Wijnckel Adviezen B.V. Eede

Van de Wijnckel Adviezen is een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op projectmanagement, proces betrouwbaarheidsanalyses, brainspaces, workspaces en duurzame vraagstukken.

Van der Plasse Interim Management & Consultancy B.V. Heemstede

Advisering en interim management m.b.t. ondernemerschap in de Bio Based Economy.

Van der Windt Verpakking B.V. Honselersdijk

Van der Windt staat voor een onafhankelijke, onderscheidend presterende totaalaanbieder van verpakkingsoplossingen en heeft ‘gewoon verstand van verpakkingen’.

Van Well Design Middelburg

Van Well Design is het aanspreekpunt voor particulieren, de jachtbouw, scheepswerven en maritieme ontwikkelingsbureaus. Wij ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en revitaliseren jachten.

Vatricom B.V. Halsteren

Vatricom teelt, verwerkt, verpakt en verkoopt natuurlijke en agrarische producten. Belangrijksten zijn akkerbouwgewassen en houtpellets.

Vis à Vis Ontwerpers Woudrichem

Ontwerpbureau dat bij het ontwerpen van tuinen uitgaat van recyclebare materialen en milieubewust ontwerpt.

WarmCO2 C.V. Terneuzen

WarmCO2 biedt tuinders voordelige en milieuvriendelijke warmte en CO2.

Weststrate V.O.F. Middelburg

Sinds 1934 levert Weststrate de veelzijdige specialist verpakkingen, kantoorartikelen, kantoorinrichting en facilitaire producten.

Yara Sluiskil B.V. Sluiskil

Yara Sluiskil is onderdeel van het Noorse Yara International. Op de vestiging in Sluiskil, waar zo’n 580 mensen werken, worden stikstofhoudende minerale meststoffen en industriele producten gemaakt.