Lees verder

Yara Sluiskil, Wageningen Universiteit, Evides, Provincie Zeeland, Hogeschool Zeeland en de Avans geloven in de toepassing van algen. Er zijn interessante ontwikkelingen die we graag willen delen op het symposium van het project Nutrients Of Water REmoval by ALgae (NOW REAL). Hier willen we de resultaten, conclusies en onze vervolgstappen delen met een visie vanuit de wetenschap, de landbouw en de aquacultuur.

Professor René Wijffels van Wageningen Universiteit vertelt over de Wageningse visie op waterzuivering met algen en de onderzoeken die zij voeren. Woordvoerder van LTO en portefeuillehouder gezonde omgeving Trienke Elshof geeft haar visie op het gebruik van algen in de landbouw en we gaan in op hoe algen toegepast kunnen worden in de groeiende aquacultuursector. De dagvoorzitter is Jan-Willem Mulder van Evides.

Wil jij meer weten over de toekomst van algen voor industriële toepassingen? Reserveer dan donderdagmiddag 8 november alvast in uw agenda en meld u aan via jennifer.kwaijtaal@yara.com. Dat kan door een reply te geven op deze mail.

De officiële uitnodiging met het programma volgt!