Lees verder

Wilt u meer weten over uw kansen in de Franse bio-economie? Dan bent u van harte welkom bij het seminar ‘Bio-economie in Frankrijk’, op 14 november in Den Haag.

Tijdens dit seminar belichten we de uitkomsten van een sectorstudie die eerder dit jaar plaatsvond. We informeren u over ontwikkelingen en kansen in de bio-economie in Frankrijk. Deze studie is uitgevoerd door MSG Sustainable Strategies, in opdracht van de Nederlandse ambassade in Parijs.

Voor wie?

Dit seminar is interessant voor Nederlandse bedrijven actief in de bio-economie, die zaken willen doen met Frankrijk. Dus zowel grote bedrijven als mkb en start-ups – maar ook kennisinstellingen en brancheorganisaties in deze sector – zijn welkom.

Wat komt aan bod?

U krijgt informatie over de trends en ontwikkelingen op het gebied van bio-economie in Frankrijk. Met name over kansen voor samenwerking, handel en investeringen. Daarnaast hoort u over de aankomende missie naar Siñal (25-27 november).  Ook kunt u in gesprek gaan met vertegenwoordigers van de ambassade, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en collega-ondernemers met ervaring in de regio. En er is ruimte om dieper op de materie in te gaan tijdens een interactieve sessie.