Lees verder
Op 19 april vindt in Bergen op Zoom de twee editie plaats van Natural Fibertastic. Het event heeft een internationaal karakter, omdat veel Europese partijen de Deltaregio weten te vinden voor onderzoek en prototype-ontwikkeling.

De nadruk bij Natural Fibertastic ligt op het inzetten van (natuur)vezels voor materialen voor diverse applicaties, zoals voor de bouw en infra-werken. Praktische cases, uitdagingen en oplossingen binnen de scope van o.a. opschaling, kwaliteit, realisatie en financiering krijgen aandacht in de vorm van presentaties, een natuurvezelmaterialen- en productenmarkt. Ook zijn er mogelijkheden tot matchmaking en is er voldoende ruimte om te netwerken.

’s Ochtends is er een biobased bus-safari langs biobased infra projecten en initiatieven in de regio, parallel vinden er 3 sessies plaats; Tiny house, Biobased isolatie materialen in transitie en het matchmaking event van Grenzeloos biobased onderwijs.

‘s Middags is er een plenair programma, dat wordt geopend door de burgemeester van Bergen op Zoom, Frank Petter. De keynote speaker licht de CO2 reductie door biobased ontwikkelingen toe, er is een vezelcollege, (grote) bedrijven en start-ups nemen het podium om hun ambities, uitdagingen en ontwikkelingen te delen. Gedurende de dag is er een uitgebreide innovatie markt, oproepen en vragen kunnen aan het grote publiek geveild worden, er is ruimte voor networking en niet te vergeten de NFT2019 award!

Aanmelden kan per e-mail aan: welcome@natuurvezelapplicatiecentrum.eu