Lees verder

Dit jaarlijkse wereldcongres vindt plaats in Des Moines (Iowa, US) van 8-11 juli 2019 en biedt bedrijven, instellingen en start-ups de mogelijkheid om te netwerken, lezingen en/of workshops bij te wonen. Er zullen zo’n 1.000 deelnemers zijn.

De Topsector Chemie identificeerde de beurs wederom als Strategische Beurs en vindt het vanzelfsprekend van groot belang dat Nederland goed gepresenteerd wordt. Nederlandse deelnemers kunnen dat doen door zich gezamenlijk tentoon te stellen met het zogeheten Holland Paviljoen. Een groots opgezette stand in Holland-promotie-format. Klik hier voor sfeerbeelden van vorig jaar, toen het congres in Philadelphia plaatsvond. Een royal tintje aan de beurs wordt gegeven door de Consul-Generaal en een staflid van het Nederlandse Consulaat in Chicago.

Voorafgaand aan de beurs is er nog de mogelijkheid om kennis te maken met en een bezoek te brengen aan de Biotechnology Campus in Blair, waar ook Cargill en Novozymes vertegenwoordigd zijn. Dit programma wordt in samenwerking met het Consulaat voorbereid.

Biobased Delta organiseert en coördineert, in samenwerking met de Green Chemistry Campus de Nederlandse deelname. Een aantal organisaties heeft zich al aangemeld, maar er zijn nog plekken beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Willem Sederel van Biobased Delta of Ellen Richter, communications officer van Biobased Delta.

Klik op dit filmpje om alvast in de stemming te komen!