Lees verder

Wat kunnen we al met biobased materialen en hoe ver gaan de mogelijkheden voor het kleuren van materialen die de natuur ons levert? Hoe kunnen we in de wereld van circulair materiaalgebruik met kleur producten ontwerpen die niet alleen inspireren, maar ook worden geaccepteerd als het op grote schaal geproduceerd wordt?

Kom op vrijdag 30 november naar Breda, waar kleurpsychologen, ontwerpers en materiaalwetenschappers ons de laatste stand van zaken tonen en een kijkje in de toekomst geven. De dag is een mooie samenwerking tussen Stichting Material Sense LAB, platform voor materiaalinnovatie en Stichting KleurenVisie, het Nederlands platform voor kleur.

We hergebruiken steeds meer materialen voor nieuwe producten. De tijd dat dit hergebruik alleen maar leidde tot grijze ondefinieerbare kleuren is voorbij. Hoewel? Wat komt er allemaal bij kijken als we de esthetiek van kleur en materiaal en de (technische) mogelijkheden in de praktijk bij elkaar brengen?

Kleurpsychologen, ontwerpers en materiaalwetenschappers tonen ons in het kader van het Interreg project ‘Puur Natuur: 100% biobased’ de laatste stand van zaken en geven u een kijkje in de toekomst.

Toegang is gratis.