Lees verder

Op 27 en 28 november 2019 organiseert Shared Research Center Biorizonhaar jaarlijkse evenement over bio-aromaten in Antwerpen. Grote industriële spelers, kleine en middelgrote bedrijven en onderzoeks- en technologie-organisaties vanuit de hele wereld zullen aanwezig zijn om de laatste ontwikkelingen op het gebied van bio-aromaten te bespreken en om samen biobased business te versnellen.

Op donderdag 28 november 2019 organiseert Biorizon dit evenement in het Radisson Blu Astrid Hotel, recht tegenover het centraal station van Antwerpen.

De avond voorafgaand aan het evenement (woensdag 27 november 2019) nodigt Biorizon u uit voor een netwerkdiner.

Hotelkamerreserveringen zijn voorzien (beperkt beschikbaar en op eigen kosten).

Biorizon bedankt het BIOPEN-platform & het Vanguard Initiatief voor het sponsoren van dit evenement.

Programma

Biorizon heeft dit jaar een indrukwekkend programma, met presentaties van kleine bedrijven tot grote fabrikanten met de nieuwste innovaties op het gebied van hernieuwbare aromaten. Een panel van experts bespreekt de impact van het opschalen van de productie van bio-aromaten op de wereldwijde chemische industrie – een gesprek dat u niet wilt missen!

Het programma op donderdag 28 november 2019 omvat:

presentaties van toonaangevende leiders in de industrie, zoals Anellotech en Kaneka;

diepgaande informatie over de vooruitgang die Biorizon heeft geboekt bij de technologieontwikkeling van gefunctionaliseerde biobased aromaten: 3 industriële presentaties door Biorizon-partners;

bilaterale matchmaking-sessies om mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.

Bovendien is er ruim voldoende tijd om in een informele setting van gedachten te wisselen met bedrijven, publieke stakeholders en onderzoekers.

Registratie

Bedrijven die de waardeketen van bio-aromaten vertegenwoordigen (agro / grondstof, producent, eindgebruiker, brandowner) zijn van harte uitgenodigd om te registreren.

Andere belanghebbenden (technologie / service / kennis, overheid, overig) kunnen ook een verzoek tot deelname aan dit exclusieve evenement indienen.

Vanwege het beperkte aantal plaatsen, raadt Biorizon u aan u om u zo snel mogelijk aan te melden. Biorizon zal uw deelname uiterlijk eind oktober formeel bevestigen.

Dit evenement is gratis, maar Biorizon hanteert een ‘no show fee’ bij late annulering of no show.

Registreer vandaag nog via: