8-ste docentendag Biobased Economy

8-ste docentendag Biobased Economy

Het Landelijk Biobased Kennisnetwerk organiseert op 29 september 2017 de 8-ste docentendag “Biobased praktijkgericht onderzoek in het hoger onderwijs”. De organiserende instellingen zijn dit keer Hogeschool Rotterdam en Inholland.

De centrale vraag is hoe biobased onderzoek in dienst van onderwijs staat. Hoe is dat te organiseren en te implementeren? Hogescholen zijn continu op zoek hoe onderzoek in te bedden in onderwijs. Tijdens deze docentendag delen verschillende docenten en lectoren van Hogeschool Rotterdam en Hogeschool InHolland hun werkwijze en “lessons learned” met de aanwezigen.

Dagvoorzitter is Wilco Braam – Regisseur Biobased & Circular RDM CoE. De dag wordt georganiseerd door Hogeschool Inholland en Hogeschool Rotterdam, namens het Landelijk Biobased Kennisnetwerk en CBBE. De dag richt zich op docenten, lectoren en andere mensen betrokken bij het opzetten en geven van onderwijs bij mbo, hbo en wo. Aan de bijeenkomst zijn kosten verbonden. Wel is er een maximum van 50 voor het aantal deelnemers. Vol is vol.

Meer informatie vindt u in de agenda van Agro&Chemie.

Bron: Agro&Chemie